Roman Abramovich është pronari më bujar në Premier League, sipas ekspertit të financave të futbollit, Swiss Ramble.

Rusi ka derdhur 440 milion stërlina te Chelsea në 5 vitet e fundit.

Krahasojmë këtë me Manchester United, i cili është në fund të kësaj renditje të veçantë, dhe jo vetëm që pronarët e tij nuk kanë shpenzuar para por klubi i tyre ka fituar 89 milionë stërlina në pesë vitet e fundit.

Ja lista e plotë: