U luajtën sot 8 ndeshje të kualifikimeve të Kupës së Afrikës 2022. Salah tërheq Egjiptin në një fitore të lehtë kundër Komoreve, ndërsa Gambia e Colley dhe Barrow (tashmë e kualifikuar) humb kundër Republikës Demokratike të Kongos.  Suksese edhe për Algjerinë,Zambian, Angolën, Kenian dhe Burkina Fason.

Ja rezultatet e plota të ditës:

  • Malawi – Uganda 1-0
  • Angolë – Gabon 2-0
  • Burkina Faso – Sudan 1-0
  • DR Congo – Gambia 1-0
  • Egjipt – Komore 4-0
  • Togo – Kenya 1-2
  • Algjeri – Bostwana 5-0
  • Zimbave – Zambia 0-2