Është zbuluar makina e re me një vend të Bottas dhe Zhou për Kampionatin Botëror F1 2023.

C43, ky është emri i makinës, u prezantua zyrtarisht në internet dhe siç parashikohej nga vetë Bottas, duket shumë “e egër” në ngjyrën e saj.

SHOFERËT E ALFA ROMEO

  • Valtteri Bottas
  • Guanyu Zhou
  • Theo Pourchaire (pilot i tretë)