Pas bisedimeve të sotme Robin Gosens (1994) largohet nga Interi dhe fluturon për në Gjermani, në Union Berlin, me klubin gjerman që tani ka mbyllur marrëveshjen për rreth 15 milionë euro.

Anësori i majtë gjerman ndiqej prej kohësh nga Union Berlin ldhe në orët e fundit ka pasur përshpejtimin vendimtar.