Topçinjtë duan një nënshkrim me emër të madh për t’i ringrituar ata përpara 2021-22

Arsenali po përgatit një ofertë prej 40 milionë stërlinash, (45 milionë euro) për mbrojtësin e Brighton, Benjamin White (1997), raporton The Athletic.

Topçinjtë me sa duket janë shumë të kënaqur me atë shumë monetare dhe kushtet personale me futbollistin anglez thuhet të mos jenë problem.

Sidoqoftë, mbrojtësi qendror, i cili gjithashtu është vendosur herë pas here në mesfushë, flitet se po ndiqet nga disa klube të tjera të mëdha dhe mund të jetë e vështirë për Arsenalin të mbyllet shpejt marrëveshja.