Atalanta me 5 golat e djeshëm arriti ne kuotën 48 gola dhe vetëm 10 ekipe në sezonet e kaluara e kanë arriur këtë shifër, për më tepër është një rekord në 60 sezonet e fundit.

Më poshtë, në detaje, top 10 ekipet për golat e shënuar pas 18 ndeshjeve të një kampionati të vetëm të Serisë A.

Në vendin e parë Milani i Suedezëve Gren, Nordahl dhe Liedholm, (në foton  emësipërme) dhe Fiorentina e Hamrin dhe Montuor.

1) MILAN 56 gol (sezoni 1950-51)

1) FIORENTINA 56 gol (sezoni 1958-59)

3) TORINO 53 gol (sezoni 1947-48)

3) MILAN 53 gol (sezoni 1949-50)

3) JUVENTUS 53 gol (sezoni 1950-51)

6) JUVENTUS 51 gol (sezoni 1949-50)

6) INTER 51 gol (sezoni 1950-51)

8) JUVENTUS 50 gol (sezoni 1933-34)

8) INTER 50 gol (sezoni 1949-50)

10) ATALANTA 48 gol (sezoni 2019-20)