Megjithë një ofertë për Genoa nga 26 milionë euro plus 5 bonuse të Bayern Munich në orët e fundit, rumuni Radu Dragusin (2002) ka zgjedhur Tottenhamin dhe Premier Leaguen.

Në këtë pikë, pritet përkufizimi zyrtar i operacionit, i cili ishte vendosur në bazë të 24 milionë plus 6 shpërblime dhe huamarrjes të mbrojtësit të djathtë Djed Spence (2000).