Shpati ka nisur nagcmimet e para me Dean menjëherë sapo hyri në shtëpi. Përveç mbrëmjes së kaluar, e cila ishte e dedikuar posaçërisht për vajzat, ku Dea dhe Shpati kërcyen me njëri-tjetrin, edhe sot nuk munguan ngacmimet mes tyre.

Teksa Kristi dhe Shpati po bënin ushtrime jashtë në oborr, Dea i hipi në shpinë këtij të fundit. Ushtrimet u shoqëruan me të qeshura, ndërsa Luizi hodhi “kunja” për Dean, duke i thënë që ajo po i hipën lart Shpatit thjesht për të marrë vëmendje në “Prime”.

Kritika për sjelljen e saj kishte edhe Olta. Kjo e fundit, i qëndroi pranë Deas, duke e pyetur se përse bëri atë veprim, pasi nuk ngjante aspak bukur. Dea e pranoi se e bëri për lojë e se në fund u argëtua vetë.

“Po pse ia bërë vetes këtë sot se nuk e kuptova, ti je dhe e mençur. Çfarë bën kështu veprimesh kot?”, – pyet Olta.

“Po kot, moj për lojë. Thashë dhe atje për këtë po e bëj, po argëtohem”, – përgjigjet Dea.

“Po nuk duket tamam për lojë moj shpirt. Se për lojë duket kur ti nuk e ke qef, po ti e ke. Ti mund të bësh diçka për lojë po nuk ke interes.” , – i thotë Olta.

“Po ça bëra, u ula dhe e pashë kur u la në dush dhe u ula kur bëri palestër”, – shtoi Dea.

“Ajo e dushit ishte okej. Bëre një situatë që sikur i re vetes” – përgjigjet Olta.