Një televotim u hap brenda kësaj nate, ku katër nga ish banorët më  të votuar nga publiku, do të kishin mundësi për t’u bërë edhe njëherë tjetër pjesë e shtëpisë së Big Brother VIP.

Efi, Kiara, Bledi dhe Ronaldo janë katër banorët më të votuar nga publiku që i bashkohen shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Banorët janë surprizuar nga ardhja e ish banorëv të rinj.

Luizi dhe Kiara janë përlotur dhe janë përqafuar me mall.