Tragjedia në Itali vazhdon e thellohet.  Numri i të vdekurve nga koronavirus ka arritur në 4.032 (627 vetëm ditën e fundit) dhe 47.021 persona të kontraktuar me virusin Sars-CoV-2 (5.986 më shumë se dje).

Rritet me shpejtësi të frikshme edhe numri i të infektuarëve në Gjermani dhe SHBA.

Ja të dhënat në detaje për shtetet më të prekura: