Reperi Blleki dhe këngëtarja Fifi kanë vendosur që të bashkojnë fuqitë për të realizuar një duet.

“Mbi dozë” mban titullon kënga, për instrumentalin e së cilës është përkujdesur producenti K-Master.

Teksin dhe melodinë e kësaj të fundit e ka bërë Fifi, së bashku me producentin që është pjesë e grupit PINT.

Në klip dyshja shihen në bregdet, teksa ka ngjyra mjaft verore, për të cilën është përkujdesur Onufer Berisha.