Materiali i lehtë i zhveshur duket i mirë në fuoristradën trupmadhe, veçanërisht në të zezë.

Toyota Land Cruiser, pavarësisht nëse jeni duke parë LC300 ose GR Sport të zbukuruar, gjithmonë do të ketë një atmosferë imponuese menjëherë jashtë sallës së ekspozitës. Fajësoni përmasën e saj të madhe ose atë grilë masive, por fuoristrada legjendare Toyota është diçka që nuk mund ta injoroni thjesht në shikim të parë.

Por vetëm në rast se Land Cruiser nuk është mjaft i sigurt në formë, Khann International po ofron një mori përmirësimesh për ta bërë atë të duket edhe më kërcënues. Është një komplet i plotë i trupit për LC300, duke e pajisur SUV-në e re nga përpara në mbrapa.

Është e vështirë të mos vëresh performancën e gjerë të grupit të modifikimit të instaluar në këtë model.

Flakët e zgjatur të parafangos shtojnë gjerësinë e shpatullave të tij tashmë të gjera, me çmim 2500 dollarë. Ndërkohë, pjesa e përparme gjithashtu dekorohet me kapak me fibër karboni dhe grilë radiatori, që shitet respektivisht për 5,210 dhe 2,060 dollarë.

Ndërkohë, palëve u jepet sharm i shtuar me një mbulesë pasqyre të jashtme me fibër karboni me një çmim prej 1,440 dollarë. Një grup rrotash të kalitura 22 inç KW-LT2 R22/ET janë gjithashtu në dispozicion si një opsion shtesë për 8,600 dollarë.

Pjesa e pasme ka një palë spoilerë të kapakut të bagazhit, gjithashtu të bërë nga fibër karboni, me çmim 1,350 dollarë.