Që nga viti 2011, tifozët e Juventusit dridhen, gëzohen, përqafohen, entuziazmohen dhe përjetojnë emocione të mëdha së bashku me kampionët e tyre në një stadium që është më shumë se një object.është një shtëpi.

Stadiumi Allianz është frymëzimi për fanellën e re Home 2022/23, krijuar nga Juventus dhe Adidas Football, e cila do të debutojë të shtunën më 14, me rastin e ndeshjes së femrave ku kampionet e reja të Italisë, kundër Milanit dhe më pas meshkujt dy ditë më vonë, mbrëmjen e së hënës, në stadiumin e Juventusit, me rastin e ndeshjes së fundit të kampionatit në shtëpi kundër Lacios.

Në veçanti, kompleti kompozon ngjyrat më ikonike të Juventusit, bardh e zi, duke përdorur një grafik që nis nga forma e trekëndëshit, e njëjta figurë gjeometrike që është pjesë përbërëse e strukturës arkitekturore të stadiumit.

Prandaj, kompleti i ri Home është krijuar në mënyrë ideale për t’ju sjellë magjinë e Allianz Stadium, duke përfaqësuar të gjithë familjen e Juventusit sa herë që e vishni.