BMW ka qenë shumë e përfshirë në ngjarjen vjetore Concorso d’Eleganza Villa d’Este në Itali për disa vite si sponsor, dhe 2023 nuk është ndryshe. Në një njoftim të fundit, prodhuesi i automjeteve ndau detaje të aktiviteteve të këtij viti duke përfshirë kategoritë e automjeteve, datat dhe të gjitha gjërat që normalisht do të priste në lidhje me një ngjarje të tillë. Megjithatë, BMW hodhi gjithashtu disa ngacmime për automjetet e reja në mes të diskutimit të klasikëve.

Konkretisht, janë referuar tre Bimmers të rinj, megjithëse vetëm kalimthi dhe pa emra specifikë. Ne mund të hamendësojmë me siguri njërën prej tyre, të përshkruar si “një model i ri M Performance tërësisht elektrik i Serisë 7 të BMW” me një përfundim të pastër dyngjyrësh. Gjithë-elektrik do të thotë i7, dhe është pothuajse me siguri i7 M70 i përmendur gjatë debutimit të Serisë 7/i7 në prill 2022. I quajtur modeli i ardhshëm i flamurit për serinë, BMW deklaroi se do të ishte modeli i saj më i fuqishëm i prodhimit ndonjëherë me më shumë se 600 kuaj fuqi. Gjithashtu ishte planifikuar të debutonte në 2023, duke u rreshtuar mjeshtërisht me Villa d’Este në mesin e majit.