Akorduesi i famshëm Manhart prezantoi projektin e ri, i cili është vërtet mbresëlënës.

BMW M2 tërhoqi shumë vëmendje kur u shfaq në vitin 2016, ka shumë fuqi, por për ata që duan më shumë, Manhart ka ofruar një zgjidhje. Nga garazhi i këtij akorduesi vjen Manhart MH2 500 Limited bazuar në modelin M2 Competition, i cili është edhe më i fuqishëm se modeli i fuqishëm M4.

3.0-litra S55 twin-turbo në linjë gjashtë 3.0 litra i BMW tani zhvillon 518 kuaj/fuqi dhe 700 Nm çift rrotullues, i cili është dukshëm më shumë se M2 standardi që jep 410 kuaj/fuqi dhe 550 Nm çift rrotullues.

Është gjithashtu më i fuqishëm se modeli M4 Competition, i cili ka 503 kuaj/fuqi dhe 650 Nm çift rrotullues. Manhart e arriti këtë me njësinë e kontrollit MHtronik, dhe vetura gjithashtu mori skajet e karbonit të tubave të shkarkimit me diametër 100 mm dhe një shall të Manhart.

Ky i fundit ka instaluar një pezullim H&R që përmirëson mbajtjen dhe trajtimin e rrugës, dhe pamja është përmirësuar me disa përbërës të karbonit të tillë si një spoiler i buzëve të përparme, një shpërndarës i ri i pasmë dhe një spoiler buzësh në bagazh. Për shkak të këtyre ndryshimeve kozmetike, makina duket si një M2 CS.

BMW gjithashtu mori rrota aliazh të lehta Manhart Concave One 51 centimetra në gri Gunmetal. Shenjat e Manhart janë gjithashtu në këtë ngjyrë.

Shenjat e akorduesit janë gjithashtu brenda, siç është ekrani AK Motion që tregon të gjitha informacionet kryesore të diskut. Ndodhet në hapjen qendrore të ventilimit nga ana e shoferit dhe është e integruar bukur në pult.

Manhart planifikon të prodhojë vetëm 10 kopje.