Saktësisht 35 vjet pas prezantimit të Serie 3 të para të edicionit kabriolet, një pasardhës arrin nga BMW, Seria 4 Convertible.

Nëse dizajni i BMW ka pasur rënie kohët e fundit, tani gjërat kanë ndryshuar pak.

Ne jemi mësuar me grilën e madhe përpara, dhe në një model si ky, është më e lehtë për t’u ‘gëlltitur’. Gjegjësisht, të gjithë vëmendjen e marrin pjesët e tjera të makinës, veçanërisht silueta e dritës dhe pjesa lartë pa çati.

Emri i tij është BMW M440i xDrive dhe ofrohet nga ky model për herë të parë. Gjashtë cilindra në linjë në formën e një hibridi 48V zhvillon 374 kuaj fuqi dhe ofron shumë energji pas timonit.

Le të përmendim gjithashtu se si çatia hapet në një shpejtësi prej 18 sekondash.

BMW thotë se ky model 430i duhet të arrijë 100 km / orë në vetëm 5.9 sekonda.

Çmimi i kësaj makina fillon nga 55 mijë dollarë dhe shkon deri në 66 mijë dollarë.