Një takim i gjatë dhe mjaft argëtues u zhvillua mbrëmë në Manchester të Anglisë.

Për 12 raunde, Derek Chisora dhe Joseph Parker kryqëzuan dorezat dhe dhuruan spektakël, megjithatë në fund fitues doli Parker.

Në fakt, gjyqtarët dhanë vendim të ndarë, 115:113, 111:116, 113:115.

Ky vendim u kritikua nga shumë, madje edhe nga vet Chisora që po beson se ishte ai që e fitoi duelin.

Edhe Chisora edhe Parker u pajtuan që ta zhvillojnë edhe revanshin.