Tommy Fury mundi KSI me një fitore jashtëzakonisht të diskutueshme në Mançester të zhvilluar pas mesnatës së shtunë.

 

Fury hyri në ndeshje si favorit i rëndë, por iu dha një frikë e madhe nga YouTuber-i i kthyer në boksier.

KSI i dha probleme Furyt nga raundi i parë me stilin e tij të pazakontë të luftimit.

Dhe ai vazhdoi të gjente sukses në raundin e dytë, me Furyn që iu hoq një pikë për goditjen me grusht kundërshtarit të tij në pjesën e pasme të kokës.

Fury u rikthye në luftë në raundin e tretë, duke dhënë një seri grushtesh, përpara se të dominonte në të katërtin.

Dy raundet e ardhshme ishin të kontestuara ngushtë, por gjyqtarët vendosën në favor të Fury, për befasinë e shumë njerëzve në ring.

Një gjyqtar dha rezultat baras 57-57, ndërsa dy të tjerë vendosën 57-56 në favor të Furyt, pavarësisht zbritjes së pikëve.

KSI më vonë pretendoi se ai ishte ‘grabitur’ në intervistën e tij pas përleshjes dhe sugjeroi se do ta apelonte vendimin.