Konkurrenca ishte e ashpër dhe çmimi shkon për një veturë vërtet të veçantë.

Një dhe i vetëm, Bolide, është më i miri që bota e automobilave ka për të ofruar. Ai është nënshkruar nga Bugatti, dhe gjithçka që prodhuesi i veturave hipersporte me një traditë dhjetëvjeçare di të krijojë.

Nuk ka kufizime, përveç sa i përket daljes nga pista, përshkrimi më i shkurtër është Bolideo i Bugatti-t, një veturë garash hipersporti që do të prodhohet në vetëm 40 kopje.

Dërgesat e para priten në vitin 2024, dhe çmimi bazë fillestar është katër milionë euro.

Bolide është vetura më e lehtë dhe më e shpejtë me një motor quad-turbo W16. Peshon vetëm 1450 kg, dhe vlen të përmendet se ka hyrë në zonën e Formula 1 me aerodinamikë.

Në Pebble Beach u shpall më e bukura në konkurrencën e katër veturave të nominuara.