Praktikisht u gjet një marrëveshje mes Bolonjës dhe Baselit për Dan Ndoye, sulmues anësor i lindur në vitin 2000.
Drejtuesit e Bolonjës tashmë kanë dërguar ofertën zyrtare: një marrëveshje 9 milionë euro plus 2 bonuse.

Futbollisti zvicerian tashmë i ka dhënë OK Bolonjës dhe dëshiron të punojë me Thiago Motta-n. Në pritje të ok-ut përfundimtar të Baselit, që kërkon kohë, sepse duhet të gjejnë një zëvendësues.