U luajtën sot dy ndeshje në Bundesliga. Shënohen fitore vendase të pastra për Bayer Leverkusen dhe Freiburg.

Ja rezultatet e plota të ditës:

Bayer Leverkusen – Union Berlin 5-0:   
R. Andrich (46), M. Diaby (56), (58), A. Hložek (68), M. Bakker (76)

Freiburg – Köln 2-0:   
Jeong Woo-Yeong (52), M. Gregoritsch (64)