Tragjedia në Itali vazhdon e thellohet.  Numri i të vdekurve nga koronavirus ka arritur në 4.825 (793 vetëm ditën e fundit) dhe 53.578 persona të kontraktuar me virusin Sars-CoV-2 (6.557 më shumë se dje).

Rritet me shpejtësi të frikshme edhe numri i të infektuarëve në SHBA ku shfaqen 4.759 raste vetëm ditën e fundit.

Ja të dhënat në detaje për shtetet më të prekura: