Janë mbyllur ndeshjet e  kthimit të vlefshme për raundin e dytë eliminator të Konferencës së re.

Për ekipet shqiptare vlen të përmendet kualifikimi i Teuta, Laci dhe Prishtina, ndërsa eliminohen eliminohet Partizani, Vllaznia dhe Shkupi.

Ja rezultate e plota të turit të dytë eliminator: