Organizatori ESL ka njoftuar detaje rreth IEM Brazil, duke zbuluar se Play-Off-i i garës prej 250,000 dollarësh do të mbahet në Jeunesse Arena në Rio de Janeiro.

Ky lajm e shënon rikthimin e ESL në stadiumin brazilian, pasi edhe IEM Rio Major ishte mbajtur në po të njëjtin vend.

IEM Brazili do të luhet nga data 17-23 prill ku marrin pjesë 16 skuadra, 14 prej të cilave tashmë janë vendosur.

 

Turneu në Rio de Zhaneiro do të fillojë me 16 skuadrat të ndara në dy grupe me nga tetë në fazën e grupeve.

Ata që fitojnë një përfundim në tre të parat në fazën inauguruese do të kalojnë në play-off me një eliminim, ku loja do të bëjë rrugën për në Jeunesse Arena dhe do të përfundojë me një finale të madhe më të mirat nga pesë, shkruan HLTV.