Shtohet numri i të infektuarëve në SHBA dhe Francë ku gjithashtu pati një numër të lartë vdekjesh në ditën e sotme. Rëndohet situat edhe në UK dhe Turqi ku ka një rritje të madhe të infektuarëve.
Vazhdojnë e ulen shifrat në Itali dhe Spanjë.

Ja të dhënat në detaje për shtetet më të prekura: