Shtohet numri i të infektuarëve në SHBA ku ka shkuar në 583.411 në total i të prekurve me koronavirus ku 23.111 raste u shfaqën vetëm ditën e fundit.

Numër më i ulët të prekurish gjatë 24 orët e fundit edhe në Angli, Turqi, Itali, Spanjë, Francë dhe Gjermani.

Ja të dhënat në detaje për shtetet më të prekura: