Shtohet numri i të infektuarëve në SHBA ku ka shkuar në 674.829 në total i të prekurve me koronavirus ku 26.826 raste u shfaqën vetëm ditën e fundit.

Rëndë situata edhe në Francë ku ku ka shkuar në 165.027 në total i të prekurve ku 17.164 raste u shfaqën vetëm ditën e fundit.

Vazhdon të ketë mjaft të infektuar edhe në UK, Turqi dhe po rëndohet situata në Rusi.

Ndërsa shënojet një numër më i ulët të prekurish gjatë 24 orët e fundit në Itali, Spanjë dhe Gjermani.

Ja të dhënat në detaje për shtetet më të prekura: