Ishulli i Maldiveve është një vend mjaft luksoz dhe piktoresk, që kemi parë të vizitohet nga disa personazhe të njohura të muzikës shqiptare.

Së fundmi e kemi parë këngëtaren Dafina Zeqiri, e cila ka vizituar këtë ishull të bukur.

Ajo është paraqitur vazhdimisht me anë të imazheve nëpër rrjetet sociale, nga Maldivet, duke ekspozuar linjat e saj të tonifikuara trupore.