Ndërsa jemi ende larg nga zbulimi i iPhone tjetër të Apple, thashethemet në lidhje me iPhone 13 tashmë kanë filluar të qarkullojnë dhe tani zbuluesi David Kowalski (@ xleaks7) ka ndarë interpretime të produkti i kuq iPhone 13.

Dizajni i përgjithshëm mbetet i ngjashëm me serinë iPhone 12 me anët e sheshta, dhe një pikë megjithëse prerja është e dukshme më e vogël këtë herë. Dimensionet janë të shënuara si 146.64×71.5×7.56mm është afër nëse jo krejt identike me iPhone 12 të vitit të kaluar.

Ndryshimi i madh vjen rreth pjesës së pasme, ku të dy kamerat tani qëndrojnë diagonalisht nga njëra-tjetra. I njëjti dizajn i kamerës u pa në rrjedhjen e djeshme të iPhone 13 megjithëse fatkeqësisht nuk marrim informacione për sensorët aktualë.

Sa për specifikimet, rrjedhja e re sugjeron shfaqje LTPO për të gjitha pajisjet e serisë iPhone 13. Madhësitë e ekranit pritet të mbeten të pandryshuara që do të thotë një ekran 6.1 inç për iPhone 13 dhe 13 Pro dhe 6.7 inç për Pro Max.