Është zbardhur lista e kandidatëve të koalicionit “Bashkë Fitojmë” për Këshillin Bashkiak në Elbasan. Shumica janë pedagogë dhe intelektualë.

Ja të gjitha emrat:

 1. BLENDI HIMCI
 2. RUDINA MITA
 3. ANDI SHTYLLA
 4. DORIS MADHI
 5. ERGYS MUZHAQI
 6. MIMOZA TRIMI
 7. DRITAN СЕРА
 8. VALBONA BALLIU
 9. ARTAN KANA
 10. AMARDA MURATI
 11. FRANKO HAKILJA
 12. ARMONELA MARKU
 13. YMER BALLIU
 14. ERJONA JAURRI
 15. ADHURIM KIKIJA
 16. BESA ZHUPA
 17. GENTIAN SHABANAJ
 18. GLADIOLA TIRANA
 19. ERMAL BANJA
 20. MIMOZA MOLI
 21. DORIANO KOLDASHI
 22. ELSA GEGA
 23. REI JOLLDASHI
 24. RUDINA ALLA
 25. FLORI DYRMA
 26. ANXHELA HALIMI
 27. BLEDIAN SAMURRI
 28. EDLIRA PAJENGA
 29. SAMI QYRA
 30. ENTELA DERVISHI
 31. LEONARD ALLANI
 32. ALBANA ALLIU
 33. ZEQIR HOXHA
 34. KLAUDIA KURTI
 35. DONSEL GEZHILLI
 36. DENADA ZYMA
 37. SOPOT RESMELIU
 38. MIRANDA DEMIRI
 39. JURGEN KOBURI
 40. AIDA VYSHKA
 41. HYSNI KOTHERJA
 42. MONIKA KALEMI
 43. ERJON LLESHI
 44. LEFTERI TAFA
 45. ERIND KOKUJA
 46. ANDUELA LUFTA
 47. NAIM CEKA
 48. ERINDA MYQELEFI
 49. ENEA SALIAJ
 50. BLERINA BIÇAKU
 51. LEO KALIJA
 52. XHILJOLA RUDA