Publikohet lista e kandidatëve të Partisë Socialiste për anëtarë të Këshillit Bashkiak në Elbasanit. Lista kryesohet nga Kryetarja e Partise Socialiste, Ermira Urupi dhe vijon me Bukurosh Stafën, Kryetar aktual i Këshillit te Qarkut. Më tej është emri i Dekanes se Fakultetit Ekonomik, Imelda Sejdini dhe ne vendin e katert renditet kryetari aktual i Këshillit Bashkiak, pedagogu Hektor Çiftja.

JA LISTA E PLOTË:

 1. Ermira Urupi
 2. Bukurosh Stafa
 3. Imelda Sejdini
 4. Hektor Çiftja
 5. Jana Zeqiri
 6. Altin Giordumi
 7. Eva Bica
 8. Lutfi Lala
 9. Luiza Popja
 10. Fatmir Vollari
 11. Kejsi Çakani
 12. Ilirjan Sadiku
 13. Anxhela Ziu
 14. Ali Mysliu
 15. Daniela Sula
 16. Arbi Fetah
 17. Eugerta Bardhi
 18. Jemin Tata
 19. Esmeralda Mallosi
 20. Shefget Bullari
 21. Lediana Pisha
 22. Afrim Qosja
 23. Briseida Gioza
 24. Luan Rama
 25. Enreta Ferra
 26. Shpëtim Llapushi
 27. Zana Rapa
 28. Rexhep Kaçuli
 29. Areta Kumria
 30. Arber Haxhiu
 31. Brunilda Fingo
 32. Ali Korra
 33. Entela Hamzallari
 34. Amarildo Sulejmani
 35. Hurma Dalipi
 36. Emin Shpata
 37. Mirela Çoku
 38. Raxhi Rakipi
 39. Eglantina Çuni
 40. Sulejman Himçi
 41. Ina Allaje
 42. Dhimitër Pligriu
 43. Denis Asllani
 44. Fatime Sula
 45. Eljo Mani
 46. Griselda Llapushi
 47. Doredi Avllazagaj
 48. Darina Vorfi
 49. Evi Beti
 50.  Orjena Reshiti
 51. Armando Çaçi
 52. Helga Samarxhiu