Nje rast tjeter me CoVid 19 në Elbasan i përket te njejtes familjeje që banonte në pallatet e reja prane postës. Nëna me dy vajzat kane dale pozitiv para dy javesh, ndersa sot babai doli pozitiv. Gazetarja e Best Channel Entela Duka Mema, konfirmon se zonja 51 vjeçe dhe dy vajzat e saj 21 dhe 24 vjeçe  tashme jane ne gjendje te mire, ndersa bashkeshorti po ekzaminohet ne keto momente per parandalimin e komplikacioneve.

Zoteria punonte perkthyes prane gjykates Elbasan dhe tashme eshte regjistruar zyrtarisht si rasti i nr 16 i Koronavirusit ne Elbasan.