Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump dhe bashkëshortja e tij Melaina Trump kanë rezultuar pozitivë me Covid-19.

Ishte këshilltarja e tij e afërt Hope Hick e cila kishte kishte rezultuar më herët pozitive me koronavirus. Pas këtij rasti çifti Trump bëri testin dhe thanë se do të jenë në karantinim.

Në një postim të fundit në Twitter, Trump shkruan: “Sonte rezultova pozitiv me Covid-19. Do të karantinohem menjëherë. Do ta kalojmë këtë sëbashku”.