Live është zbuluar modeli i ri Desmosedici 2021. “Ka shumë të kuqe: ne donim të këmbëngulnim në ngjyrën e Ducatit”, theksoi Domenicali.

E kuqja është edhe më intensive, gjë që i jep asaj një pamje sportive. Kthimi në një të kuqe kaq të ndritshme, tipike e traditës së Ducatit, ka dy qëllime: të theksojë ndjenjën e përkatësisë në ekip dhe të theksojë krenarinë e të qenit italian.

Ja fotot: