Konfirmohen edhe 3 raste të reja me CoVid 19 në Elbasan.

Bëhet fjalë për një zonjë rreth 53 vjeçe dhe 2 vajzat e saj.

Ndërsa bashkëshorti i zonjës ka dalë negativ.

Mësohet se zonja është punonjëse në një bankë.

Nesër drejtori i Bankës ka urdhëruar dezinfektimin e të gjithë ambienteve të filialit.