Dy javë nga përfundimi i kualifikimeve të CONCACAF, ende nuk është dhënë asnjë vendimpërfundimtar. Këto janë rezultatet e natës dhe renditja, kujtojmë se tre të parët kualifikohen ndërsa i katërti në play-off në qershor kundër fituesit të kualifikueseve të Oqeanisë.

Ja rezultatet e plota të natës:

Xhamajka – Ekuador 1-1:
72’ Gray / 21’ Zavaleta

Panama – Honduras 1-1:
23’ Blackburn / 65’ K. Lopez

Meksikë – Shtetet e Bashkuara te Amerikes 0-0

Kosta Rika – Kanada 1-0:
45’ Borges

RENDITJA

  1. Kanada 25
  2. Shtetet e Bashkuara 22
  3. Meksika 22
  4. Kosta Rika 19
  5. Panama 18
  6. El Salvador 10
  7. Xhamajka 8
  8. Honduras 4