Shtatë ndeshje të shtunën e eliminatoreve për Kampionatin Evropian, në të cilat Italia mposht qartë Maltën. Në ndeshjen tjetër të grupit të Azzurrit, Ukraina mundi Maqedoninë e Veriut me golat e Sudakov dhe Karavajev. Në grupin H, Sllovenia mund Finlandën dhe Danimarka mund Kazakistanin e të dyja janë në krye. Hungaria fiton përballjen në krye të Grupit G me Serbinë. Ja të gjitha rezultatet e ditës:

Grupi C

UKRAINË – MAQEDONI E VERIUT 2-0:
30′ Sudakov, 95′ Karavajev

ITALI – MALTË 4-0:
23′ Bonaventura, 45+1′ e 63′ Berardi, 94′ Frattesi

Grupi G

BULLGARI – LITUANI 0-2:
45′ e 55′ Sirvys

HUNGARI – SERBI 2-1
21′ Varga (H), 33′ Pavlovic (S), 34′ Sallai (H)

Grupi H

IRLANDË E VERIUT – SAN MARINO 3-0:
5′ Smyth, 11′ Magennis, 81′ McMenamin

SLOVENI – FINLANDË 3-0:
16′ pen. e 28′ Sesko, 92′ Janza

DANIMARKË – KAZAKISTAN 3-1:
36′ Wind (D), 45+2′ e 48′ Skov (D), 58′ Vorogovskiy (K)