U luajtëm sonte 10 ndeshje të vlefshme për Eliminatoret Qatar 2022. Fitojnë Holanda, Turqia, Rusia dhe Kroacia.

Ja rezultatet e plota të ditës:

GRUPI A

Irlandë – Luksemburg 0-1:   
(85′ Rodrigues)

Serbi – Portogali 2-2:   
(11′, 36′ Jota, 46′ Mitrovic, 60′ Kostic)

GRUPI E

Bielorusi Estoni 4-2:    
31′ e 55′ Anier, 45′ pen. e 84′ Lisakovich (B), 64′ Kendysh (B), 81′ Savitskiy (B)

Republika Çeke -Belgjikë 1-1:
(50′ Provod, 60′ Lukaku)

GRUPI G

Norvegji – Turqi 0-3:
4′ e 59′ Tufan, 28′ Soyuncu

Mali i Zi – Gjibraltar 4-1:    
26′ Beqiraj, 30′ pen. Styche (G), 43′ Simic, 53′ Tomasevic, 80′ Jovetic.

Holandë – Letoni 2-0:    
32′ Berghuis, 69′ L. de Jong

GRUPI H

Slovaki – Maltë 2-2:
(16′ Gambin, 20′ Satariano, 49′ Strelec, 53′ Skriniar)

Kroaci – Qipro 1-0:
40′ Pasalic

Rusi – Sloveni 2-1:
26′ e 35′ Dzyuba, 36′ Ilicic (S)