Gjatë ditës së sotme është njoftuar se se në krye të këtij institucionit të Agjensisë  Shtetërore të Kadastrës është emëruar emëruar Etleva Kënuti, ish Përgjegjëse e Zyrës së Planifikimit të Territorit në Bashkinë e Elbasanit.

Më herët në këtë post qëndronte Mariglen Disha, i cili prej 10 vitesh Disha ka drejtuar Agjensinë Shtetërore të Kadastrës në Korçë, Elbasan dhe Tiranë.

Ndërkohë sipas burimeve zyrtare mësohet se Mariglen Disha është transferuar në një tjetër detyrë të rëndësishme në Tiranë.