U luajtën të dielën edhe ndeshet e tjera të 1/32 të FA Cup. Kualifikohen duke fituar lehtë Chelsea, Manchester City dhe Tottenham.

Ja rezultatet e plota të ditës së djeshme:

  • Barnsley – Tranmere 2-0
  • Bristol City – Portsmouth 2-1
  • Chelsea – Morecambe 4-0
  • Cheltenham – Mansfield
  • Crawley – Leeds 3-0
  • Manchester City – Birmingham 3-0
  • Marine – Tottenham 0-5
  • Newport – Brighton 1-1 (3-4 pen.)