Vetëm imagjinoni, ju jeni duke menduar krijimin e imazhit tuaj në mediat sociale, ju zgjidhni një kënd të veçantë dhe një pozë të suksesshme për secilën fotografi, rregulloni dritat siç duhet, dhe në fund bëni Photoshop foton.

Por pas kësaj vjen dikush dhe ju vë në dukje disa gjëra jo shumë “të suksesshme” dhe të gjitha përpjekjet tuaja duket se kanë qenë të kota…

Është për të ardhur keq, apo jo?

Portali Bright Side ka publikuar një fotogaleri, me persona, për të cilët dëshira e tyre e vetme ishte të dukeshin bukur në një foto, por ata përfunduan duke marrë “zhgënjim” në vend të komplimenteve.