Siç raportohet nga Fabrizio Romano, sulmuesi i Lille, francezi Jonathan Ikoné (1998) më në fund është vendosur t’i bashkohet Fiorentinës në Janar.

Vetëm dokumentet për t’u nënshkruar pasi të gjitha detajet u ranë dakord përfundimisht.

Javën e kaluar ishte raportuar se disa detaje të marrëveshjes po qëndronin dhe se një tjetër klub gjithashtu kishte hyrë në garë.

Francezi do të nënshkruajë një marrëveshje pesëvjeçare dhe klubi italian do të paguajë një tarifë prej 15 milionë euro gjithashtu Lille që do të marrë një klauzolë në shitjen e ardhshme prej 10%.