Bashkia e Elbasanit ka marrë masa që në orët e para të mëngjesit për dezinfektimin e zonës ku është identifikuar vatra e tretë e Covid 19 në Elbasan.
Është bërë dezinfektimi i zonës pranë postës Elbasan dhe i pallatit, përfshirë ambientet e brendshme të tij. Banoret mund te rrine te qete.

Fotot e mesiperme jane postuar ne faqen zyrtare te Bashkise Elbasan.