Nesër është dita e fundit me fashën orare deri në 13.00.
Nga nesër në 13.00 deri të hënën në 05.00 gjithçka do të jetë e mbyllur dhe të gjithë do të jemi të detyruar të qëndrojmë në shtëpi.

Ndërkaq nga dita e hënë e javës tjetër, fasha orare do të zgjatet deri 17.30 dhe autorizimet për leje-dalje për pazar do të jenë 90 minuta.