Duke marr shkas nga ardhja e CoronaVirus ne shtetin fqinj Itali dhe duke pare njoftimin e Ministrise se Shendetesise, vendosa te marr masat. Mbrojtja ideale jane keto 3 elemente:

1 Maske
2 Doreza Duarsh
3 Dezifektues per duart

Po ashtu eliminoni ambientet e mbipopulluara si:

1 Kafene
2 Autobuzat dhe cdo sherbim publik
3 cdo lloj ambienti i mbipopulluar.
4 ambientet e mbyllura

Ajrosni ambjentin ku jetoni dhe lani shpesh duart me uje te rrjedhshem dhe dizinfektues perkates.

Nuk ka asgje per FakeNews ketu thjesht nje plan masash per tu mbrojtur pasi shteti jone fqinj eshte prekur nga ky virus vdekjeprures.