Situata e izolimit nga Covid19 ka ndryshuar ritmin e jetes se gjithkujt. Edhe gazetarja e njohur e Top Channel, Krista Mike po pershtatet me menyren e re te jetuarit.

Bukuroshja e mediave shqiptare, qe njihet per finesen, thjeshtesine dhe dashurine per kafshet, kalon kohen e daljes duke bere sport ne natyre se bashku me qenushin e saj.

Ushtrimi i fitness-it ne natyre eshte mjaft i dobishem per mireqenien e trupit dhe shpirtit. Qetesia shpirterore eshte mjaft e rendesishme ne keto dite te ngarkuara me stres.

Format sexy qe natyra i ka dhuruar gazetares qe dallohet edhe per inteligjencen e saj, kane terhequr vemendjen e mjaft elbasanasve qe kalojne oret e paradites ne ajrin e paster te Krastes.

Vlen te permendim se Krista Mike eshte nga te paktat vajza nga Elbasani qe arriti suksesin ne Top Channel duke u sprovuar dhe triumfuar ne betejen e Top Talent, mes me te mireve te Shqiperise.