Shkelje e rëndë, e përsëritur dhe e zgjatur.

Janë publikuar arsyet e dënimit me të cilin Gjykata e Apelit FIGC e dënoi Juventusin me 15 pikë dënimi në rastin e fitimeve kapitale, përveç ndalimit të Andrea Agnelli, Pavel Nedved, Fabio Paratici, Maurizio Arrivabene dhe drejtuesve të tjerë.

Në 36 faqet e arsyeve, Caf shpjegon se:

Juve ka kryer një shkelje disiplinore sportive, duke marrë parasysh seriozitetin dhe natyrën e përsëritur dhe të zgjatur të shkeljes”.

Nga Adamoli te Vrioni nëpërmjet Audero dhe Rovella. Ja lista e lojtarëve dhe vlerësimet që i nënshtrohen fitimeve kapitale të diskutueshme kundër Juventusit:

 • ANDREA ADAMOLI: 500 mijë euro
 • MARLEY AKE’: 8 milionë euro.
 • EMIL AUDERO: 20 milionë euro.
 • FELIX VICTOR ANLONG NZOUANGO BIKIEN: 1,9 milionë euro.
 • MATTEO LUIGI BRUNORI: 2,8 milionë euro.
 • DAVIDE DE MARINO: 1,5 milionë euro.
 • NICOLO’ FRANCOFONTE: 1,7 milionë euro.
 • ERICK GERBI: 1,3 milionë euro.
 • FELIX ALEXANDRE ANDRADE SANCHES CORREIA: 10,5 milionë euro.
 • STEFANO GORI: 3,2 milionë euro.
 • ALBIAN HAJDARI: 4,3 milionë euro.
 • FRANCO DARYL TONGYA HEUBANG: 8 milionë euro.
 • ERIC LANINI: 2,3 milionë euro.
 • LEONARDO LORIA: 2,5 milionë milionë euro.
 • CHRISTOPHER LUNGOYI: 2,5 milionë euro.
 • LEONARDO MANCUSO: 4,5 milionë euro.
 • ALEJANDRO JOSE’ MARQUES MENDEZ: 8,2 milionë euro.
 • EDOARDO MASCIANGELO: 2,3 milionë euro.
 • ALESSANDRO MINELLI: 2,9 milionë euro.
 • KEVIN MONZIALO: 2,5 milionë euro.
 • PABLO MORENO TABOADA: 10 milionë euro.
 • ERASMO MULE’: 3,5 milionë euro.
 • MARCO OLIVIERI: 2,4 milionë euro.
 • GIULIO PARODI: 1,3 milionë euro.
 • DAOUDA PEETERS: 4 milionë euro.
 • MATHEUS PEREIRA DA SILVA: 8 milionë euro.
 • ELIA PETRELLI: 8 milionë euro.
 • MANOLO PORTANOVA: 10 milionë euro.
 • NICOLO’ ROVELLA: 18 milionë euro.
 • MAMADOU KALY SENE: 4 milionë euro.
 • MATTEO STOPPA: 1 milionë euro.
 • GIACOMO VRIONI: 4 milionë euro.