Vazhdojnë përfshirjet e klubeve të tjera në hetimet ndaj Juventusit.

Partneritete për prokurorët e Torinos konsiderohen edhe këto ngjarje me këto klube:

ATALANTA

Paratici i thotë Luca Percassit më 5 gusht 2021 duke folur për Demiralin:

Mos harroni që Juventusi po ju jep tani për të marrë paratë e Romeros, për të zgjidhur gjërat me ju”

SASSUOLO

Cherubini i thotë Bertolas më 22 korrik 2021 për negociatat për Locatellin:

Nëse jam në një partneritet dhe atëherë më trajtojnë si Arsenali, si klient nuk e keni parë kurrë, çfarë partneriteti është?”

UDINEZE

Manna i thotë Storarit më 1 shtator 2021 për blerjen e Compagnon:

Ne duhej të blinim Compagnon për 4.5 milionë sepse u kishim borxh atyre para”

Klube të tjera të konsideruara nga prokurori në galaktikën e Juventusit janë:

  • Sampdoria
  • Empoli,
  • Parma,
  • Pisa,
  • Monza,
  • Cosenza,
  • Pescara,
  • Lugano,
  • Basel
  • Sion