U hodh në orën 13:00 në Nyon shorti i çerekfinaleve të Europa Leagues. Juventus – Sporting, Feyenoord – Roma dhe Manchester United – Sevilla përballjet më të rëndësishme.

ÇERKEFINALET (skuadra e parë e luan ndeshjen e parë në shtëpi):

ÇF 1: Manchester United – Sevilla
ÇF 2: Juventus – Sportingu i Lisbonës

ÇF 3: Bayer Leverkusen – Union Saint-Gilloise
ÇF 4: Feyenoord – Roma

GJYSMËFINALET:

SF 1: Fituesja ÇF 2 – Fituesja ÇF 1
SF 2: Fituesja ÇF 4 – Fituesja ÇF 3