Raundi i 1/8 i Ligës së Kampionëve është përcaktuar në Nyon: Juventus, i cili ishte në vazon e parë do të sfidojë Porton; Lazio dhe Atalanta, në vazon e dytë, kanë kapur përkatësisht Bayern Munchen dhe Real Madrid.

JA SHORTI I PLOTË I 1/8 SË LIGËS SË KAMPIONËVE:

  • Borussia Mönchengladbach – Manchester City
  • Lazio – Bayern Munchen
  • Atletico Madrid – Chelsea
  • Leipzig – Liverpool
  • Porto – Juventus
  • Barcelona – Paris SG
  • Sevilla – Borussia Dortmund
  • Atalanta -Real Madrid

Vajtja: 16-17 dhe 23-24 shkurt; Kthimi: 9-10 dhe 16-17 Mars